Η πολύχρονη πείρα, μας κάνει αποτελεσματικούς

Τα γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Private-Detectives, αξιοποιώντας την εμπειρία των τόσων χρόνων που διαθέτουν είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με το τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε είδους πρόβλημα που σας απασχολεί.Έχοντας επιλέξει να εστιάζουμε σε κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης, μπορούμε και σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τον επαγγελματισμό και την εμπειρία που μας διακρίνει.
Σε μια εποχή, όπου η ανάγκη για λεπτομερή αποτελέσματα ολοένα και αυξάνεται, η εξειδίκευση που διαθέτουμε μας καθιστά σε πλεονεκτική θέση στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών.Λαμβάνοντας σαν πρόκληση την κάθε υπόθεση ξεχωριστά, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τόσο η αξιοπιστία όσο και η υπευθυνότητα που διαθέτουμε, είναι αρκετά για να μας εμπιστευτείτε.
Ευρεία Κάλυψη: Αναλαμβάνουμε υποθέσεις καλύπτοντας ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα, εντός και εκτός Αττικής.

Αποτελέσματα: Παρέχουμε αποδείξεις για όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της υπόθεσης

Διακριτικότητα: Σας εγγυόμαστε την απόλυτη εχεμύθεια των υποθέσεων αναμαρτήτως αποτελέσματος.

Απιστία & Μοιχεία

Η εξέλιξη της απιστίας με το πέρασμα του χρόνου, έχει μετατραπεί σε πιο πολύπλοκο θέμα παίρνοντας διάφορες μορφές. Ενώ παλαιότερα τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, σήμερα απιστία μπορεί να θεωρηθεί και τα ερωτικά τηλεφωνήματα, η ανταλλαγή μηνυμάτων με ερωτικό περιεχόμενο και πολλά άλλα. Το σίγουρο είναι ότι η απιστία, σε όποια μορφή και αν συναντάται, επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την διάθεση των ζευγαριών, αλλάζοντας πολλές φορές ολόκληρες τις συνήθειες της καθημερινότητάς του.

Έφηβοι και διαδίκτυο

Στις δύσκολες και επικίνδυνες μέρες που ζούμε, η προστασία και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι, είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.Λόγω της αδυναμίας του χαρακτήρα τους, τα ανήλικα τέκνα, ανέκαθεν αποτελούσαν τον νούμερα ένα στόχο των ενηλίκων όσο αφορά τους εκφοβισμούς, τις εξαπατήσεις, το Bulling και τις απαγωγές. Ωστόσο, δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών που βιώνουμε, το φαινόμενο αυτό αυξάνεται καθημερινά με εκθετικούς ρυθμούς, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλούς κινδύνους που στοχεύουν στα παιδιά μας.

Εντοπισμός Μαρτύρων

Πόσες φορές προσπαθήσατε να αποδείξετε την ορθότητα σε κάποιο γεγονός και σας έλειπαν τα κατάλληλα στοιχεία;Η ύπαρξη των κατάλληλων ανθρώπων στο κατάλληλο μέρος είναι ιδιαίτερα σημαντική στην τελική έκβαση της υπόθεσης.Για τον λόγο αυτό, εργαζόμαστε διεξοδικά προκειμένου να εντοπίσουμε κατάλληλους μάρτυρες σε κάθε υπόθεση ακόμη και αν εκ πρώτης όψεως αυτό δεν φαίνεται πολύ εφικτό.

Οι Υποθέσεις Μας

Οικογενειακές Υποθέσεις

Υποθέσεις Διαδικτύου

Εταιρικές Υποθέσεις

Υποθέσεις Ανηλίκων

Νέα από το Blog μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μαςστα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Κεντρικά Γραφεία

Γρ. Λαμπράκη 19 & Αγγ. Μεταξά, Γλυφάδα

24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ

Γλυφάδα: 211 0122533

Πειραιά: 210 4317148

Κινητό: 6932 707020

Ε-mail: info@private-detective.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κ. Αποστολία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας